ŠTERN PRETI KINGSIMA: Ili dvorana ili preuzimamo klub

Vlasnici ostalih NBA franšiza pokazali su dobru volju i produžili su Kingsima rok do 2017. da ugoste ostatak karavana u novoj hali

  • 0

Kupovina NBA franšize od strane Viveka Ranadijeva Sakramentu je donela mir. Mir, koji neće večno trajati. Naime, pošto porodica Maluf, prethodni vlasnici, nije uspela da se sa čelnicima grada dogovori oko izgradnje dvorane, Dejvid Štern, prvi čovek lige, zapretio je novim vlasnicima na isti način - brzo sagradite dvoranu ili vam oduzimamo klub.

Sreća, koja bi mogla da se materijalizuje, je činjenica da je Kevin Džonson, nekadašnji plejmejker Feniksa, gradonačelnik glavnog grada Kalifornije, i da je on jedan od najzaslužnijih za ostanak tima u gradu u kojem su nekada igrali Peđa Stojaković i Vlade Divac.

Međutim, to nije preduslov za dug boravak. Štern je dodao kako smatra da će novi vlasnici ispoštovati ugovor, ali da bi, ipak, trebalo da budu oprezni, jer ostatak lige nema strpljenja s takvim stvarima. Ipak, vlasnici ostalih franšiza pokazali su dobru volju i produžili su Kingsima rok do 2017. da ugoste ostatak NBA karavana u novoj hali.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA