BURA NA "MARAKANI": Stojadinović pred smenom, Milijaš napušta klub?

Kao potencijalne zamene na funkciji sportskog direktora pominju se imena Nebojše Krupnikovića, Gorana Bunječevića i Vladimira Matijaševića. Kapiten "crveno-belih" najavljuje rastanak ukoliko bude ponuda iz inostranstva

  • 7

Na "Marakani" će u narednim letnjim mesecima bez ikakve sumnje biti velikih promena. Izvesno je da će ih najviše biti u igračkom kadru, a ponovo se spominje mogućnost da će Upravni odbor Crvene zvezde izglasati nepoverenje sportskom direktoru Zoranu Stojadinoviću.

Prema nezvaničnim informacijama kojima raspolaže "Žurnal", na redovnoj sednici UO, članovi će pokušati da argumentovano izglasaju nepoverenje Stojadinoviću, kome se prevashodno zamera što ima preveliki uticaj na trenera Rikarda Sa Pintua, a da su obojica u poslednja dva meseca povukli poteze koji su stopirali nekoliko igrača. Tu je loš izbor iz Hondurasa, Luis Garido, koji se gotovo sigurno vraća u otadžbinu.

Kao potencijalne zamene na funkciji sportskog direktora pominju se imena Nebojše Krupnikovića. Gorana Bunječevića i Vladimira Matijaševića.

Ukoliko Stojadinović bude smenjen, očekuje se će klub napustiti i Sa Pintu, kao i direktor omladinske škole Srđan Vasiljević.

Kada je reč o navedenom igračkom kadru, kapiten Nenad Milijaš nije siguran da li će i sledeće sezone igrati u crveno-belom dresu.

- Iskreno, ne znam šta dalje. Prvo hoću da se odmorim u Grčkoj, a zatim da razgovaram sa sportskim direktorom Stojadinovićem i predsednikom Džajićem. Imamo otvoren odnos, videću njihova razmišljanja bez obzira na to što imam važeći ugovor još dve godine. Ako bude pravih ponuda iz inostranstva, realan je rastanak. Postoje kontakti, priča se sa pojedinim klubovima iz par zemalja, ali nema ništa konkretno. Moje je da se 17. juna javim na prozivku treneru Sa Pintuu - rekao je Milijaš za "Sport".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    3. jun 2013 | 08:30

    Kakav Bunjevcevic,pa on nas je upropastio,ne pravite iste greske!!

  • MikiGrobar

    3. jun 2013 | 10:09

    Kao bugarska skupstina ;-)))

  • @BARGRO

    3. jun 2013 | 12:44

    Kad napunis 15. godina kreni da se edukujes jer trenutno ne mozes da shvatis neke stvari. Zainteresuj se malo kad je tvoj Teleoptik napravljen, od kojih para je napravljen, u koje vreme je pravljen, ko ga je pravio? Onda mozda shvatis mada se vidi da si slep od rodjenja cije su pare skrhkane i na sta su skrhkane u vreme dok je tvoj tata cekao za litar zejtina i veknu hleba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA