Zvezda obavestila Evroligu da od 1. kola igra u Areni!?

Čelnici "crveno-belih" odlučili da najjače evropsko takmičenje igraju u najvećoj dvorani u Srbiji i na Balkanu. Delimičnu potvrdu dao i Dragan Đilas

  • 5

Košarkaši Crvene zvezde igraće utakmice Evrolige sledeće sezone u "Kombank Areni", najvećoj dvorani u Srbiji i regionu! Čelnici "crveno-belih" odmah posle ostvarivanja plasmana u najelitnije takmičenje kontaktirali su sa rukovodstvom "Arene" i raspitivali se za termine za igranje sledeće godine.

Takođe, kako saznajemo, Zvezda je i rukovodstvu Evrolige saopštila da će igrati u najvećoj dvorani na Balkanu, što su oni prihvatili sa oduševljenjem, jer znaju kakav navijački spektakl može da se napravi u toj dvorani.

Podsetimo, KK Partizan još drži aktuelni rekord Evrolige po poseti pošto je u TOP 16 fazi takmičenja u sezoni 2009/10. na meču protiv Panatinikosa bilo 22.567 gledalaca.

Sada će košarkaši, ali i navijači Zvezde koji poslednjih 13 godina nisu imali prilike da gledaju najjače ekipe Evrope poput Barselone, Real Madrida, Makabija, Olimpijakosa, dobiti šansu da pokušaju da obore rekord večitih rivala.

Nema sumnje da bi u prvoj sezoni igranja Evrolige Crvene zvezde "Kombank Arena" bila prepuna navijača koji su željni velikih spektakala, a uz 20.000 vatrenih "delija" i Zvezda će biti ozbiljan rival svim timovima koji dođu u Beograd.

Potvrdu ove njave u intervjuu "Blicu" dao je i prvi čovek srpske košarke Dragan Đilas.

- Već sam razgovarao sa "crveno -belima", koji su izrazili želju da Evroligu i možda Jadransku ligu igraju u "Areni" - rekao je Dragan Đilas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • No name

    6. jun 2013 | 11:17

    "E moj Sasa",jedva si docekao da napises nesto i odbranis tvoj Fmp,posto "Fmp'u niko nece da zabrani kako ce da se zove",shvati vise da ne postojite,da ste ugaseni,da se i sa svim klubovima ujedinite opet smo INSTITUCIJA ZA VAS!Sam si pokazao kakav si covek,pa si nasao i da pises budalastine,nemoj da te cudi posle kada se ori OTROVAN SI KAO ZMIJA...Uzalud trud,dzaba vam sve...

  • nole

    6. jun 2013 | 16:41

    Mozda ih dodje 15ak hiljdada prvu utakmicu i Barsa ih razbije 40 razlike i onda im vise nece dolazit ni 5-6 hiljada

  • gandra

    9. jun 2013 | 09:41

    zasto ovi grobari komentarisu ovaj detalj , imate vas tim , imate vrsnog trenera , dobrog coveka kao sto ste i vi !!! gledajte u vase dvoriste ima puno radova , a mi cemo da navijamo za Zvezdu u areni ,,,, nadam se da cete postojati sledece sezone .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA