LEBRON: Vejd i Boš igraju grozno!

Najbolji način da se izvučete iz krize jeste da pogodite otvoreno kucanje ili polaganje. Vejd je u par navrata uspeo i to da promaši - rekao je Džejms

  • 0

"Velika trojka" Majami Hita koju čine Lebron Džejms, Dvejn Vejd i Kris Boš na velikom je ispitu u odlučujućoj sedmoj utakmici finala istočne konferencije NBA lige. MVP lige i najbolji igrač današnjice za neuspehe u prethodnim utakmicama okrivio je ostale članove "velike trojke".

- Vejd i Boš se trenutno muče na terenu, igraju grozno. Kada vam ne ide šut, najbolji način da se izvučete iz krize jeste da pogodite otvoreno kucanje ili polaganje. Vejd je u par navrata uspeo i to da promaši - rekao je Džejms.

Bek Majamija Dvejn Vejd svestan je slabijih partija u poslednje vreme, ali smatra da se ovakve utakmice dobijaju timskom igrom.

- Mi imamo dobre individualce u sastavu i oni moraju da igraju bolje. Važnije od toga jeste da probamo da pomognemo jedan drugome, da budemo složni u svlačionici i da se ne oslanjamo previše na individualne akcije - rekao je popularni Fleš.

Vejd, koji tokom ovogodišnjeg plej-ofa ima najniži košgeterski učinak u karijeri sa 13,6 poena po meču, a u seriji protiv Indijane 14,5 poena, ima recept za pobedu u odlučujućem meču za Hit.

- Zaista sam razočaran načinom na koji igram. Moramo da se potrudimo da Boš i ja koristimo svoje prilike tokom narednog meča. Potrebno nam je više lopti i na tome moramo zajednički, kao tim, da poradimo - rekao je Vejd.

Kris Boš tokom finalne serije prosečno beleži 11,3 poena po meču, a na poslednje tri postizao je svega 6,3, što mu je prvi put od ruki sezone 2004. godine da je na tri vezana meča postigao manje od 10 poena.

Na poslednjem meču u porazu svog tima sa rezultatom 91:77, Vejd i Boš su ubacili ukupno 15 poena od kojih je 10 upisao popularni Fleš.

Odlučujući sedmi meč finala istočne konferencije NBA lige igra se u noći između ponedeljka i utorka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA