NBA: Majami brani titulu! (VIDEO)

Džejms i Vejd predvodili ekipu u pobedi nad Indijanom (99:76) za plasman u finalnu seriju, gde ih čeka San Antonio

  • 0

Košarkaši Majamija su vrlo ubedljivom pobedom u sedmoj utakmici finalne serije Istoka nad Indijanom sa 99:76 obezbedili treće uzastopno finale NBA lige.

Hit će imati priliku da protiv San Antonio Sparsa odbrani šampionsku titulu. Prva utakmica finalne serije odigraće se u noći između četvrtka i petka (03:00 po srpskom vremenu) u Majamiju.

U odlučujućoj utakmici protiv Pejsersa, na visini svojih zadataka bili su Lebron Džejms i Dvejn Vejd. Džejms je ubacio 32 poena i zabeležio osam skokova i četiri asistencije, dok je Vejd bio nadomak dabl-dabl učinka - 21 poen i devet skokova. Istakao se i Rej Alen sa deset poena.

Majami je posle mirne prve četrtine ubacio u brzinu, a na kraju trećeg perioda je imao 21 poen viška, tako da je bilo jasno da će Džejms i drugovi obezbediti novo finale.

Na drugoj strani, sa 18 poena i osam skokova je među Pejsersima najbolji bio Roj Hibert, dok je Dejvid Vest ubacio 14 poena, a Džordž Hil 13.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA