Đoković zaustavio novinarska pitanja o Genčićevoj (VIDEO)

Posle skoro deset minuta strpljivog razgovora na bolnu temu, najbolji srpski teniser zamolio prisutne na konferenciji za medije da mu više ne postavljaju pitanja o preminulom prvom treneru

  • 0

Pobedu nad Filipom Kolšrajberom u osmini finala Rolan Garosa Novak Đoković posvetio je svojoj preminuloj teniskoj majci Jeleni Genčić.

Na konferenciji za novinare, koja je potom usledila, Đoković je strpljivo odgovarao na pitanja o meču malo više od minuta, a potom su strani novinari pokušali da dobiju što više emotivnih informacija o njegovom odnosu s prvim trenerom.

Počelo je zaključkom da Đokoviću nije bilo lako da se oporavi za meč s Nemcom.

- Pa da... Nije bilo lako, ali to je život, iz kog odlaze bliske osobe. Jelena je bila moj prvi trener, bila mi je kao druga majka, od koje sam naučio mnoge stvari, koje danas čine moj karakter. Nadam se da ću uspeti da nastavim tamo gde je stala jer je širila toliko znanja - počeo je priču o Genčićevoj.

Strpljivo je Novak odgovarao na pitanja, rekavši da je ipak bila dobra odluka tima što je vest o smrti Genčićeve primio posle meča s Grigorom Dimitrovim. Ređala su se pitanja o njihovom odnosu, razgovorima telefonom, temama o kojima su pričali, poslednjem zajedničkom susretu, ali je posle skoro deset minuta Đoković povukao granicu.

- Ako ne zamerate, ne bih više odgovarao na ta pitanja. Dovoljno smo pričali - rekao je Nole na konferenciji (9.50 na snimku), koja se ubrzo potom i završila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA