SVE ZA MESIJA: Idealan partner Argentincu koštao Barsu 205 miliona! (FOTO)

Da li će dolazak brazilskog vunderkida Nejmara napokon biti dobitna kombinacija Katalonaca

  • 0

Za nevericu! Fudbalski klub Barselona potrošila je neverovatnih pet godina i čak 205 miliona evra kako bi pronašla idealnog partnera u napadu Lionelu Mesiju.

Međutim, uprkos silnom bogatsvu očigledno je da u tom cilju nisu uspeli. Dolazak Nejmara na ''Nou Kamp'' verovatno je poslednji trzaj Katalonaca kako bi došli do ''ubitačne'' formule koja će ih vratiti iz mrtvih posle, donekle, razočaravajuće sezone.

Prvi koji je pokušao da igra ''rame uz rame'' bio je legendarni Tijeri Anri koji je samo u prvoj sezoni ispunio očekivanja. Posle njega u klub su stigli Zlatan Ibrahimović i David Vilja.

Šveđanin je takođe ostao samo godinu dana, da bi po odlasku osuo drvlje i kamenje na tadašnjeg menadžera Barse Pepa Gvardiolu kojeg je okrivio da se previše dodvoravao Mesiju.

Vilja je donekle uspevao da pokaže ono zbog čega je doveden u klub, ali to jednostavno nije bilo dovoljno da se ''isprati'' Argentinac zbog čega se nekadašnji napadač Valensije nalazi na izlaznim vratima.

Svakako najveći promašaj je dovođenje Aleksisa Sančeza za kojeg je plaćeno neverovatnih 37 miliona evra koje nikako nije opravdao zbog čega se našao na udaru navijača.

A sada, u klub dolazi Nejmar. Brazilac je potpuna nepoznanica, ali je klub dosta uložio u njega s obzirom da je drugi najskuplji fudbaler u istoriji odmah posle Ibrahimovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA