Bekam osniva klub u Majamiju, Lebron spreman da ga bodri (FOTO)

Legendarni fudbaler smislio odličan način kako da ''prekrati'' penzionerske dane

  • 2

Dejvid Bekam vlasnik fudbalskog kluba u MLS ligi! Vest koja se vrlo brzo pročula posle posete proslavljenog fudbalera gradonačelniku okruga Majamija kao i obilasku stadiona.

Bekam je još u subotu obišao stadione ''San Lajf'' kao i ''Univerzitet Florida'', nakon čega se sastao sa gradonačelnikom Karlosom Gimenezom.

- Spremni smo i uzbuđeni zbog mogućnosti da opet imamo profesionalnu fudbalsku ekipu u Majamiju. S ljudima iz svih krajeva sveta koji žive u našoj zajednici ovo je idealno tržište za MLS ligu, a Dejvid Bekam je prava osoba da to ostvari - rekao je Gimenez.

Majami je već ranije imao ekipu u MLS ligi - Majami Fjužn, koji je nastupao u periodu 0d 1998 - 2001. godine, ali se ugasio zbog slabog interesa publike.

Bekam, koji je posle povlačenja istakao da je spreman za nove izazove, očigledno je pronašao način kako da ''prekrati'' penzionerske dane. Nema sumnje da će, ukoliko odluči da osnuje klub, veliku podršku sa tribina imati od košarkaša Majamija s obzirom na to da je proslavljeni fudbaler takođe davao podršku ''vrelini'' tokom finalne serije Istoka protiv Indijane.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA