Raul potpisao za Rekreativo iz Banjaluke!

Slavni fudbaler na nagovor prijatelja Peđe Mijatovića podržao amaterski klub iz Republike Srpske

  • 1

Slavni šanski fudbaler Raul potpisao je za Rekreativo iz Banjaluke. Nažalost, potpis ne znači da će Španac i zaigrati za ekipu iz najvećeg grada Republike Srpske, u pitanju je članska karta pod rednim brojem 007.

- Raul je postao član Rekreativa na nagovor svog prijatelja Predraga Mijatovića koji je takođe naš član. Peđa mu je pričao o našem klubu, humanitarnom radu momaka iz Rekreativa i Raul je sa zadovoljstvom pristao da bude počasni član - rekao je ambasador Rekreativa Boris Vrhovac, koji jesa Mijatovićem uspešno vrbovao španskog fudbalera.

Raul je na poklon dobio dres Rekreativa, a u amaterskom klubu su ponosni na novog člana.

Raul je tokom bogate karijere sa madridskim Realom osvojio tri Lige šampiona, šest puta bio je prvak Španije, dvaput je osvajao Interkontinentalni kup, jednom Superkup Evrope. Sa Šalkeom je osvajao Kup Nemačke, a nedavno je sa Al Sadom iz Katara postao tamošnji šampion.

Rekreativo ima veliku podršku poznatih, Nele Karajlić je počasni predsednik, Emir Kusturica ambasador, a među prijateljima kluba su, između ostalih, Aleks Ferguson, Rud Gulit, Milorad Čavić, Bjorn Borg, pa čak i Lionel Mesi.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA