MILIVOJEVIĆ: Utišaćemo Belgijance

Poznajemo selekciju Belgije, imaju jak tim pun izvanrednih pojedinaca, prejaki su u svakoj liniji tima. Očekuje nas težak posao - rekao je fudbaler Crvene zvezde

  • 0

Fudbalski reprezentativac Srbije Luka Milivojević rekao je u sredu da će "orlovi" u predstojećoj utakmici pokušati da pokvare planove Belgijancima i pobedom "uhvate poslednji voz" u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2014. godine.

Stručni štab i reprezentativci Srbije otputovali su u Brisel, gde će Belgija i Srbija u petak od 20.45 na stadionu "Kralj Boduen" odigrati utakmicu 7. kola Grupe A u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

- Belgijanci će imati podršku punog stadiona jer im ova utakmica mnogo znači, a mi ćemo pokušati da im pokvarimo planove i utišamo publiku. Poznajemo selekciju Belgije, imaju jak tim pun izvanrednih pojedinaca, prejaki su u svakoj liniji tima. Očekuje nas težak posao - rekao je Milivojević, preneo je sajt Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

Selekcije Belgije i Hrvatske su prve na tabeli Grupe A sa po 16 bodova, dok Srbija zauzima treće mesto sa sedam bodova.

(Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA