MATIĆ: Uvek sam spreman za Srbiju!

Srpski vezista u redovima Benfike istakao da po ko zna koji put ponovlja da igranje za reprezentaciju ne zavisi od njega

  • 5

Na kvalifikacionom meču između fudbalera Srbije i Belgije u petak ponovo neće biti jednog od najboljih srpskih internacionalaca za kojim jure najveći evropski klubovi.

Nemanja Matić, vezista Benfike, rekao je za "Žurnal" da bi se sigurno pojavio na prozivci da je dobio poziv od selektora Siniše Mihajlovića.

- Moram po ko zna koji put ponoviti da to ne zavisi od mene. Spreman sam da uvek branim boje svoje zemlje, ali nisam dobio poziv i tu je kraj. Da sam pozvan, sigurno bih se javio na prozivku. Nikada nisam rekao da sam se odrekao dresa Srbije i jako žalim što nisam već nanizao određeni broj utakmica u najdražem dresu - rekao je Matić.

Podsetimo, vezista je ostao bez mesta u nacionalnom timu pošto je u februaru rekao da ne želi u tom trenutku da se odazove selektoru na poziv pošto je presedeo pet mečeva na klupi i nije trenirao kako treba. Selektor je s druge strane rekao da mu ne treba izvinjenje od Matića, već želja i spremnost da nastupa za reprezentaciju.

(Telegraf.rs/Izvor: Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sima

    6. jun 2013 | 17:15

    Mihajlovic se pravi veliki manglup... U cemu je problem gospodo? Egocentricni selectori na power-trip-u nisu za selektore...

  • Neso

    6. jun 2013 | 18:27

    Igraces ti Maticu itekako,ovaj najgori svih vremena je gotov,neponovio se.Treba da ti je cast sto nisi igrao u njegovom menadjerskom cirkusu!

  • slobo

    6. jun 2013 | 20:07

    Bruka i sramota sto ga mihajlovic nije pozvao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA