NAĐ: Partizan nema kome da proda igrača!

Spostski direktor "crno-belih" pred novinarima nije hteo da otkrije ništa bitno, osim namere da se sačuva kostur ekipe, uz tvrdnju da nije bilo zvaničnih ponuda iz inostranstva

  • 0

Sportski direktor PartizanaAlbert Nađ bio je prilično zatvoren pred novinarima, ali kaže da Aleksandar Mitrović i Lazar Marković ostaju u crno-belom dresu, uprkos mnogobrojnim glasinama da idu u razne evropske klubove. U klubu žele da sačuvaju kostur šampionskog tima i nisu zabrinuti što nije bilo, bar zasad, zvučnih pojačanja.

- Što se tiče Mitrovića, mogu da kažem da on nikud ne ide. Do danas nije stigla nijedna zvanična ponuda, a trener Vuk Rašović i ja radimo na tome da zadržimo najvažnije igrače kako bismo sa što boljim sastavom dočekali novu sezonu i kvalifikacije za Ligu šampiona. Nema nijedne ponude ni za jednog igrača - otkrio je Nađ.

Po rečima sportskog direktora, bilo je raspitivanja iz inostranstva, ali ne i zvaničnih predloga.

- Interesovanja u ovo doba uvek ima - rekao je Nađ.

Upitan da li će klub Mitroviću ponuditi bolji ugovor kako bi ga zadržao, sportski direktor je ocenio da je to "poslovna tajna".

Ni na radoznalost novinara da li je tačno da je Betis zainteresovan za Ivana Ivanova, Nađ nije konkretno odgovorio.

- Sve koji su nam potrebni želimo da zadržimo - kazao je Nađ.

I status Marka Šćepovića obavijen je tajnom.

- Svi igrači imaju svoje menadžere, oni rade svoj posao, ali pošto su igrači Partizana, oni moraju da kontaktiraju i sa klubom, a poslednju reč o transferu daje Upravni odbor - rekao je direktor.

Pored priče o odlascima iz Humske, novinare je zanimalo da li ima novina kada je reč o pojačanjima.

- Radimo na tome, zasad nema ništa - tvrdi Nađ.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA