Fudbaler San Lorenca izboden nožem

Sa saigračima se sukobio sa vršnjacima koji su završili trening borilačkih veština...

  • 0

Mladi fudbaler argentinskog San Lorenca Nikolas Salasar izboden je nožem u tuči u klupskom sportskom centru, preneli su s lokalni mediji.

Do incidenta je došlo kada su se 15-godišnji Salasar i saigrači sukobili sa grupom vršnjaka koji su u tom trenutku završavali trening borličkih veština.

Salasar je odmah prebačen u bolnicu, gde je utvrđeno da povrede stomaka nisu opasne po život i da nema oštećenja vitalnih organa.

Ovaj incident dogodio se samo četiri meseca nakon što je član lokalne bande, nezadovoljan rezultatima kluba, napao odbrambenog igrača San Lorenca Džonatana Botinelija.

- Ova situacija više ne može da se toleriše. Dešavanja u klubu su veoma komplikovana - rekao je trener juniorskog tima Klaudio Bjađo.

San Lorenco, desetostruki prvak Argentine i jedan je od članova "velike petorke", poslednjih sezona beleži slabe rezultate, a u prvom kolu Klausure u petak je izgubio od Lanusa sa 4:1.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA