RONALDO: Produžiću ugovor sa Realom!

Portugalac, posle kvalifikacionog meča za SP protiv Rusije u kojem je njegova reprezentacija pobedila 1:0, ocenio da nije zabrinut i da će postići dogovor sa Madriđanima

  • 0

Najbolji fudbaler Reala Kristijano Ronaldo izjavio je da je uveren da će produžiti ugovor sa Madriđanima.

- Dobro se osećam, smiren sam i ne brinem o tome. Znam da ćemo postići dogovor - rekao je Ronaldo u Lisabonu posle pobede reprezentacije Portugala od 1:0 nad Rusijom u kvalifikacijama za SP u Brazilu.

Ronaldov ugovor sa Realom važi do 2015, Portugalac je stigao u Madrid 2009. iz Mančester junajteda u rekordnom transferu od 80 miliona funti (94 miliona evra). U poslednje vreme česte su glasine da bi Ronaldo mogao da se vrati u Mančester, u čemu, naravno, prednjače britanski mediji.

Tabloid "San" tako piše da će Ronaldo pregovore oko novog ugovora početi zahtevom da nu se godišnja plata podigne na 20 miliona evra i da dobije 100 odsto marketinških prava na svoje ime što bi mu donelo još dodatnih 17,5 miloona evra.

Malo je verovatno da Real pristane na tako ekstremne zahteve, ako su uopšte tačni. Po svoj prilici doći će do razumnog kompromisa ili razlaza, nedoumicu unosi i to što je Ronaldo svoju kuću u Madridu stavio na prodaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA