RODMAN: U moje vreme Lebron bi bio prosečan igrač!

Kontroverzni bivši košarkaš nema mnogo lepih reči za najslavnijeg igrača današnjice

  • 3

Kontroverzni Denis Rodman, svojevremeno košarkaš nekoliko NBA klubova i osvajač pet šampionskih prstenova, dva sa Detroit Pistonsima, tri sa Čikago  Bulsima, izneo je oštar komentar na račun Lebrona Džejmsa, verovatno najboljeg igrača današnjice.

- Da je Lebron igrao krajem osadesetih ili početkom devedesetih bio bi sasvim prosečan košarkaš. Lebron nije ravan Majklu Džordanu, koji je imao harizmu - izjavio je Rodman gostujući u jednoj radio emisiji, da bi se zatim malo korigovao.

- Nema iskre u Džejmsovoj igri. Nemojte pogrešno da me shvatite, on je sjajan košarkaš, ali za mene su Džordan  i Skoti Pipen najbolji tandem koji sam video. Da Majkl igra danas i da ima 28 godina, kao Lebron, davao bi 40 poena po utakmici, možda i više - ocenio je Rodman uz konstataciju da ga nerviraju česta poređenja Džordana i Džejmsa.

- Muka mi je od toga. To su sasvim različite ere. Lebron je došao u NBA u idealno vreme. Majkl je igrao kada si mogao da udaraš ljude, obaraš ih, šutiraš slobodna bacanja i nastaviš dalje. Lebron to ne može. Sve što danas rade je da se žale zbog faulova.

Rodman misli da je Čikago iz vremena kada je on igrao bio bolji tim od Majamija.

- To ne bi bio problem. Hit je talentovaniji nego što smo mi bili, ali mi smo imali pametnije igrače. Boša bih lako izbacio iz igre. To ne bi uopšte bio problem. A kako bi se Dvejn Vejd nosio sa Skotijem Pipenom? Pipen bi i Lebrona lako čuvao. A kako biste čuvali dvojicu, Džordana i Pipena - zapitao se Rodman na kraju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mj

    8. jun 2013 | 15:36

    Jordan,pipen,magic jonson,kukoc,divac,petrovic,lary bird .... Itd 90 te se ne vraćaju vise

  • Sand

    8. jun 2013 | 23:08

    Potpuno je u pravu

  • agh

    9. jun 2013 | 06:22

    vecina danasnjih kosarkasa je vise masa i sila nego mozak. meni je uvek u glavi igra bodiroge protiv amera, lomljenje kicme.. jaric i cica utakmice zivota, sale protiv litvanije i plac sabonisa i marculjonisa, kucanje danilovica, to misici bez mozga i petlje ne mogu. jordana da ne spominjem kako su vukli i tukli, ima i par klipova gde se dzejms baca bez kontakta kao da ga je udari megavat struje. durant jedini ima jos gracioznosti, kobi se gasi, boston se raspao, kidd ode u penziju, zivele siledzije danasnje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA