MITROVIĆ: Mogao sam i više da namučim Kompanija i Van Bujtena

- Za mene je na meču bilo lepih lopti i dobrih šansi, ali sam stegnuto ušao u meč. Kompani i Van Bujten zaista jestu vrhunski štoperi, i odlično rade posao, ali smatram da sam mogao da ih više namučim i pružim bolju partiju - rekao je napadač Partizana

  • 7

Partizanov tinejdžer i jedan od napadača za čije se "zdravlje" raspituju mnogi evropski timovi na travi stadiona "Kralj Boduen" je upisao prvih 70 minuta u dresu Srbije. Istina, nije se proslavio, a i kako bi pored super iskusnih štopera kao što su Kompani i Van Bujten. Aleksandar Mitrović je iskusio kako izgleda igrati za reprezentaciju, ali priznaje da nije zadovoljan debijem.

- Za mene je na meču bilo lepih lopti i dobrih šansi, ali sam stegnuto ušao u meč. Kompani i Van Bujten zaista jestu vrhunski štoperi, i odlično rade posao, ali smatram da sam mogao da ih više namučim i pružim bolju partiju - rekao je napadač Partizana.

Posle meča sa Belgijom i posle poraza koji je i definitivno raspršio i one promile nade da će se Siniša Mihajlović dokopati Brazila, 19-godišnji Mitrović se vraća u mladu selekciju koja se bori za plasman na Evropsko prvenstvo.

(Telegraf)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA