MUDRINSKI: Ostao bih u Zvezdi, ali Sa Pintu me ne želi!

Najbolji strelac "crveno-belih" u prvom delu sezone otkrio je da mu je trener rekao da ga ne vidi u svojim planovima

  • 3

Mladi napadač Crvene zvezde Ognjen Mudrinski za portal Redstarbelgrade.info, između ostalog otkrio da mu je Rikardo Sa Pintu jasno stavio do znanja da nije u njegovim planovima za sledeću sezonu.

- Ne želim da se opterećujem bilo čime što je vezano za moj dalji status. Sve sam prepustio mom menadžeru Zoranu Pavloviću, a ja se samo nadam da mi se neće ponoviti prethodnih šest meseci i da će se konačno desiti nešto pozitivno - izjavio je Mudrinski.

Mladi napadač je prokomentarisao vest o tužbama Aleksandra Pantića i Srđana Mijailovića, gde je i on pominjan kao jedan od fudbalera koji bi mogao da im se pridruži:

ARBITRAŽA NIJE REŠENJE

- Kada se cela ta priča oko Pantića i Mijailovića pojavila u javnosti, pominjan sam i ja, a da pri tom nikada nisam dao nijednu izjavu na tu temu. Verujem da ćemo uspeti da pronađemo rešenje koje bi svima bilo po meri, jer arbitražom svi gubimo. I Zvezda i Jagodina i ja. Kada je već situacija takva kakva jeste i kada trener ne računa na moje usluge, najbolje je da pronađem novu sredinu. Za to ima sasvim dovoljno vremena, prelazni rok u Evropi traje do kraja avgusta.

I ako je Mudrinski bio najbolji strelac "crveno-belih" u prvom delu sezone, otkrio je da mu je trener rekao da ne računa na njegove usluge:

DOLAZIM NA PROZIVKU, PA ĆEMO DA VIDIMO

- Rekao mi je da me ne vidi u svojim planovima i da je za mene najbolje da odem negde gde ću više igrati. Nema nikakve zamerke na moj rad i ponašanje, ali mu se ne uklapa ovakav tip igrača u formaciju. Znam da nije do mene i moram da se okrenem drugim izazovima.

Ognjen je dodao kako je još uvek igrač Zvezde i da će ispunjavati sve obaveze prema klubu dokle god je tako:

- Igrač sam Crvene zvezde pod ugovorom i pojaviću se na prozivci 17. juna. Normalno da mi nije lako zbog svega što se izdešavalo, jer bih za Zvezdu sve dao. To sam pokazao igrajući u Novom Sadu, bez ikakvog prigovora, u trenucima kada je većina igrača bila na odmoru.

Odlaskom Aleksandra Jankovića iz Ljutice Bogdana, Mudrinski je već naslućivao da će izgubiti mesto u timu:

- Znao sam šta me čeka posle smene trenera. Bilo je raznih priča, koje su išle dotle da sam igrač Saleta Jankovića. Pa nisam ja potpisao ugovor sa njim nego sa klubom. Smetali su i procenti od Jagodine, koji su kasnije smanjeni.- zaključio je Ognjen

(Telegraf.rs/redstarbelgrade.info)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA