Srbija ponovo silna na Kubi!

Identičnim rezultatom, kao i u prvom meču (3:1), srpski tim savladao domaćina u okviru drugog kola Svetske lige

  • 1

Odbojkaška reprezentacija Srbije ponovo je nadigrala domaću ekipu Kube rezultatom 3:1 (26:24, 25:22, 18:25, 25:21), u okviru drugog kola grupe B Svetske lige.

Kao i u prvom meču u Havani srpski tim je, posle sat i 44 minuta igre, pobedio identičnim rezultatom i sa vrlo teškog gostovanja odneo bodove.

Ključni momenat meča očigledno je bio prvi set koji je Srbija uspela u finišu da preokrene i slavi sa 26:24. Drugi set protekao je u konstantnom vođstvu Srbije što je i rezultiralo vođstvom od 2:0 u setovima.

Uspela je Kuba da se trgne u nastavku i sa ubedljivih 25:18 u trećem setu da se vrati u meč, ali to je bilo sve od domaće ekipe jer je srpski tim zaigrao bolje u četvrtom setu i posle treće meč lopte došao do važne pobede.

Naredni susret Srbija će igrati u Kalinjingradu kada sledećeg vikenda gostuju najboljoj selekciji Rusije.

SRBIJA: N. Kovačević (11), U. Kovačević (3), Ivović (9), Petković, Stanković (6), Atanasijević (21), Starović, Brđović, Podraščanin (11), Rosić, Lisinac i Petrić.

KUBA: Estrada (4), Leiva, Himenes, Masijas (2), Gutijeres, Sepeda (16), Kintana (3), Fundora (12), Alfonso, Fijel (5), Biset (16) i Mesa (8).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA