Marko Šćepović oblači crveno-beli dres?

Šampion Grčke Olimpijakos ozbiljno zainteresovan da u svoje redove dovede napadača Partizana

  • 4

Marko Šćepović u crveno-belom dresu? Sasvim moguće s obzirom na to da je interesovanje prvaka Grčke Olimpijakosa da u svoje redove dovede napadača Partizana, veliko.

Posle očiglednog odlaska Lazara Markovića aktuelni šampion Srbije bi mogao da ostane bez još jednog napadača. Kako navodi dnevni list ''Sport'' Šćepović se nalazi na meti italijanskih i grčkih klubova, a među njima je najozbiljniji Olimpijakos.

Klub iz Pireja prvobitno je hteo da angažuje još jednog reprezentativca Srbije Filipa Đorđevića, ali posle ulaska u prvu ligu čelnici Nanta nisu voljni da ga puste iz kluba.

Stoga je izbor pao na Šćepovića, a kao najveći problem se navodi obeštećenje koje je zacrtao Partizan, kao i činjenica da Grci imaju ozbiljnu konkurencuju u klubovima iz Serije A.

Pored Marka put inostranstva bi mogao i njegov brat Stefan koji, posle povratka iz Izraela, nije u prvom planu trenera Partizana Vuka Rašovića.

- Iako imam ugovor sa "crno-belima" u ovom trenutku sam bliži inostranstvu. Ne znam još narednu destinaciju. Poziva ima pa ću da odlučim - rekao je Stefan za Sport.

(Telegraf.rs/ "Sport")

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja357

    9. jun 2013 | 11:24

    Dokle ce taj Olimpijakos trositi pare na raspale srpske igrace? Nije im dosta sto su se opekli bar pet puta... Za novac koji Partizan trazi za Scepovica mogu da dovedu proverenog napadaca od 27 godina iz prosecnih klubova Primere ili Serie A, koji ce u Grkoj davati 20-25 komada po sezoni.

  • Petar Petric

    9. jun 2013 | 11:40

    Oduvek smo znali da ce obuci taj dres. ZA DRUGI NIJE

  • Prodan

    9. jun 2013 | 11:39

    Oduvek smo znali da je Zvezdas!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA