INTER - SFRJ U MALOM: Posle Baste ''neroazuri'' hoće i Kolarova!

Srpski dvojac se nalazi na samom vrhu liste želja novog trenera Valtera Macarija te bi uz već postojeće fudbalere sa prostora bivše Jugoslavije predstavljali ''balkansku koloniju''

  • 0

Kako navode italijanski mediji, tačnije Tutosport, novi trener Intera Valter Macari očajnički želi da osveži tim dovođenjem dvojice srpskih reprezentativaca - Dušana Baste i Aleksandra Kolarova.

Još jedna razočaravajuća sezona Intera dovela je do toga da klub mora ekspresno da reaguje i da osveži tim. Dolaskom Macarija prvi korak je načinjen dok skoro svi navijači ''neroazura'' očekuju šta je sledeće.

Dok je Basta skoro čitavu sezonu na skeneru Intera Kolarov, koji je tokom karijere igrao za Lacio, tek je nedavno izbio u prvi plan kao jedan od fudbalera koji se nalaze na vrhu Macarijeve liste pojačanja.

''Neroazurima'' u prilog ide i činjenica da Kolarov prošlu sezonu nije mnogo igrao, ali postavlja se pitanje da li će biti po ukusu budućeg trenera Manuela Pelegrinija kao i da li će se dva kluba složiti oko obeštećenja?

Pored srpskog dvojca Inter je zainteresovan da u svoje redove iz Lacija dovede reprezentativca BIH Senada Lulića te bi uz već starosedeoce Samira Handanovića, Matea Kovačića i Zdravka Kuzmanovića postali ''balkanska kolonija''. Pored pomenutih igrača tu je naravno i Dejan Stanković, međutim nekadašnji kapiten Srbije je najavio odlazak iz kluba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA