RUKOMET: Tuča navijača Novog Pazara i policije! (VIDEO)

U subotu na meču rukometne Prve lige Morava - Novi Pazar 28:21, simpatizeri gostiju sukobili se sa organima reda isprovocirani uvredljivim pesmama navijača domaće ekipe

  • 4

Na subotnjem rukometnom meču  12. kola Prve lige u Velikoj Plani između Morave i Novog Pazara došlo je do sukoba navijača gostujuće ekipe i policije.

Isprovocirani skandiranjem simpatizera domaćina, koji su, između ostalog, pozivali na paljenje džamija, pripadnici navijačke grupe Torcida započeli su tuču sa policijom i izvukli deblji kraj.

Nisu bolje prošli ni njihovi ljubimci koji su poraženi od Morave 28:21 pa je plasman u Super ligu, po svoj prilici, samo pusta želja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlado

    9. jun 2013 | 22:21

    Nacionalizam hara Srbijom kao prokletih 90-tih najvise zahvaljujuci POLICIJI jer je i ona ISTA kao prokletih 90-tih !!!

  • SRAMOTA

    10. jun 2013 | 00:10

    Veliki pozdrav i svaka cast piscu ovih redova koji je naveo rzalog -doduse to je uobicajeno kod nas protiv ekipa koje dolaze iz tog kraja ! SRAMOTA RSS ! Da je pravde RSS trebalo je za svako nacisticko ponasanje u svakom sportu upozorenje prekid 15 min ili prekid bilo gde da se igra ! DA SE NEDAJ BOZE SKANDIRALO U PAZARU PROTIV CRKVE BIO BI PREKID I SVE NOVINE PISALE I OGROMNA KAZNA ! - zato policija se i ne seca i pustaju se paljioci dzamije u Beogradu ! -S-R-A-M-O-T-A !!

  • Zbr

    9. jun 2013 | 20:59

    Hahahahahaha....smesna (nazovi ekipa)...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA