Liga šampiona: Pakleni Milan (VIDEO)

"Rosoneri" "ubili" Arsenal 4:0. Robinjo, Boateng i Ibrahimović se poigravali sa odbranom "tobdžija" na "San Siru"...

  • 0

Italijanski šampion je demolirao Arsenal na svom stadionu 4:0 (2:0), i praktično sebi zacementirao mesto u četvrtfinalu Lige šampiona posle tri neuspela pokušaja.

Strelci: Robinjo 2, Boateng i Ibrahimović po jedan gol.

Kakvo razoružavanje "tobdžija" na "San Siru". Kakav dan Milana i povratak Kevina Prinsa Boatenga, ali i izdanje Arsenala od koga će hiljadama navijača tima iz Londona dugo brideti obrazi.

Arsenal je za 90 minuta toliko puta šutnuo na gol Abijatija, da bi se te brojke postideli i neki beogradski zonaši. Nije se ni Milan našutirao u okvir gola gostiju, ali domaći igrači bar znaju šta rade kad šutnu! Arsen Venger je doživeo lekciju od kolege Alegrija, koji je konačno posle mesec dana pauze dočekao Kevina Prinsa Boatenga i višestruko mu se isplatio.

Moćna ekipa sa "San Sira"

Povremeni reprezentativac Gane je evrogolom već u 15. minutu najavio rasturanje engleskog tima, za koji ne znamo šta je očekivao na prepunom "San Siru" sa onakvom tragikomičnom taktikom.

Moćno je igrao Milan u sredu u svom gradu, baš kao pre dvadesetak godina kada je harao Evropom. Robinjo je sa 2 gola najavio ekskurziju u London za dve nedelje, sjajno je sarađivao Brazilac sa Ibrahimovićem i Boatengom.

Uspeo je i Šveđanin da se upiše u listu strelaca, sa penala, nanevši Arsenalu tako najubedljiviji poraz u istoriji evrokupova.

Samo srećom pakleni ritam "rosonera", nije doneo još koju loptu iza leđa Šćešnog, koji kako stvari stoje moliće boga da ne prođe slično i pred svojim navijačima. Jer, u ovom trenutku Milan i Arsenal igraju fudbal različitih dimenzija, bez obzira što Englezi imaju Van Persija,  koji je dva puta stavio na muke Abijatija.

Strelci: Boateng 15, Robinjo 38, 49, Ibrahimović pen 79.

Milan: Abijati, Mekses, Abate, Tijago Silva, Antonini, Van Bomel, Sedorf (od 12. Emanuelson), Noćerino, Boateng (od 70. Ambrosini), Ibrahimović, Robinjo (od 83. Pato).

Arsenal: Šćešćni, Sanja, Vermalen, Koščielni (od 44. Đuru), Gibs (od 66. Oklsed-Čemberlen), Rosicki, Arteta, Remzi, Song, Van Persi i Volkot (od 46. Anri).

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA