Đurić lično zove Rajkovića u Partizan!

Predsednik kluba iz Humske veruje da bi dolazak defanzivca Hamburgera omogućio ekipi da se plasira u Ligu šampiona

  • 2

Partizan bi ovog leta mogao da dobije vredno pojačanje i to ni manje ni više nego iz Bundeslige. Slobodan Rajković, defanzivac Hamburgera na meti je kluba iz Humske, apredsednik "crno-belih" Dragan Đurić  lično se potrudio da ga angažuje.

- Zvao sam Bobana Rajkovića i kad bi prihvatio da dođe u Partizan, zaista bi predstavljao ekstra pojačanje sa kojim bismo, verujem, uspeli da uđemo u Ligu šampiona. Boban je odličan fudbaler, kulturan momak i objasnio mi je da mu je trenutni prioritet pronalaženje inostranog kluba. Zahvalio se ljubazno na pozivu i prihvatio da ponovo porazgovaramo ako ne pronađe adekvatan klub u Nemačkoj - rekao je Đurić, a preneo Sportski žurnal.

Problem je što Rajković ima još važeći ugovor sa sedmoplasiranom ekipom nemačkog šampionata. Srpski internacionalac, koji je imao nekoliko izgreda, jeste na prodaju, ali pitanje je da li Partizan to može da isprati ukoliko srpskog fudbalera žele i neki bogati evropski klubovi.

- Apsolutno razumem Rajkovićevu želju da karijeru nastavi u inostranstvu, jer to zaslužuje igračkim i ljudskim kvalitetima. Koliko god želim da pronađe novi klub, potajno se nadam da se to i ne desi i da dođe u Partizan - ne gubi nadu Đurić.

(Telegraf.rs / Izvor: Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA