VRANJEŠ: Možemo svakog da pobedimo!

Selektor rukometne reprezentacije Srbije optimističan pred poslednje dve utakmice u kvalifikacijama za EP u Danskoj

  • 0

Rukometnu reprezentaciju Srbije očekuju poslednje dve utakmice protiv BiH i Rusije, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Danskoj 2014. godine. Selektor Ljubomir Vranješ smatra da tim ima dobre šanse u predstojećim utakmicama i da je zbog vere u svoje igrače preuzeo kormilo nacionalnog tima.

- Vidim mogućnost za pobedu u svim utakmicama, mislim da su igrači spremni, imaćemo dva-tri treninga da se spremimo i da se maksimalno posvetimo utakmicama koje nas očekuju. Bavim se detaljima, zato sam izabrao ove igrače, jer mislim da oni mogu da postignu najbolje - rekao je Vranješ.

Kapiten rukometne reprezentacije Momir Ilić, smatra da ekipa ima sve u svojim rukama i da će dati sve da igraj na Evropskom prvenstvu.

- Želimo da igramo u Danskoj i potrudićemo se da to i ostvarimo. Trenutno razmišlajmo o Rusiji i koncentrisani smo na tu utakmicu, daćemo sve od sebe i sa novim trenerom želimo mnogo više da postignemo - rekao je Ilić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA