LUČIĆ: Pobeđivali smo Zvezdu i pred njenim navijačima (VIDEO)

"Sad moramo da pokažemo karakter i da se spremimo za meč na njihovom terenu", rekao je kapiten Partizana

  • 9

Kapiten Partizana Vladimir Lučić istakao je kao razlog poraza svog tima od Crvene zvezde u trećoj finalnoj utakmici plej-ofa prevelika želja da se serija završi odmah posle tri meča, a ta želja je pomalo sputala "crno-bele".

- Desilo se ono što se nije smelo desiti. Igralo se čvrsto na granici faula, imali smo prednost, ali smo je našim greškama ispustili pobedu, a Zvezda je ubacila i neke srećne trojke o tablu. Sad moramo da pokažemo karakter i da se spremimo za meč na njihovom terenu.

- Nije nam ovo nova situacija, od kada sam u Partizanu desilo se dva ili tri puta da smo gubili meč na svom terenu za titulu. Ali smo i osvajali titule pred Zvezdinim navijačima....

- Sa druge strane, mislim da smo ove sezone više pobeđivali Zvezdu u gostima nego kada smo bili domaćini. Znamo kako da pobedimo pred njihovim navijačima i potrudićemo se da to uradimo u sredu - rekao je Lučić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • гудра дс 1989

    10. jun 2013 | 23:44

    Indija pakistan

  • Maja

    11. jun 2013 | 00:55

    Uvek Zvezdi verni i Beogradu... Verujte da je Glodarima teze pao ovaj poraz nego one dve pobede... jadnici se ponadali da cemo im tako lako prepustiti titulu ... :D

  • Zigmund

    11. jun 2013 | 00:29

    Cuti mali umisljeni!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA