Junajted ne želi Kantonu na dresovima (FOTO)

Navijači ''đavola'' ogorčeni na rukovodstvo kluba zbog odbijanja da na replike dresova stave ime legendarnog Francuza

  • 0

Povratak legendarne crne kragne Erika Kantone na dresove Mančester junajteda navijači ''đavola'' su prihvatili sa oduševljenjem, ali su ostali šokirani informacijom da klub ne želi da na poleđini replike dresova ispiše njegovo ime.

Čelnici šampiona Engleske odlučili su se za ovakvu garnituru dresova za mečeve koje će igrati kod kuće kako bi povratili navijačku nostalgiju iz vremena kada je Francuz, koji je živa legenda ''Old Traforda'', harao Premijer ligom.

Međutim, dok iz kluba ističu da štampanje Erikovog imena na poleđini nije moguće jer nisu otkupili prava na to, navijači su ogorčeni.

- Mislim da klub mora posvetiti mnogo više pažnje navijačima - rekla je jedna od vlasnica sezonske karte, i dodala:

- Ideja za stavljanje Erikovog imena i broja sedam na poleđini dresa je odlična, ali iz kluba su rekli da bi onda morali da plate honorar Francuzu za korišćenje imena i prava.

Ista situacija je i sa imenima Dejvida Bekama i Kristijana Ronalda, koji su, takođe, nosili dres sa brojem sedam i koji su zaštitili svoje ime.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA