RADONJIĆ: Jedva čekam da izađemo na teren!

Trener Crvene zvezde napominje da domaći teren u četvrtoj utakmici finala plej-ofa neće sputati igrače da izjednače u seriji sa Partizanom 2:2

  • 1

Prednost domaćeg terena u četvrtom meču finalne serije plej-ofa sa Partizanom neće sputati igrače Crvene zvezde, smatra trener Dejan Radonjić, koji je novinarima na Malom Kalemegdanu rekao da jedva čeka da počne novi duel "večitih rivala" u "Pioniru".

- Želimo da pred našim navijačima odigramo dobar meč, savladamo rivala i izjednačimo u seriji na 2:2. Da bismo uspeli, moramo da budemo čvrsti u odbrani i imamo kontinuitet. Svesni smo da je ove sezone bilo momenata kad nas je domaći teren sputao, ali to sutra sigurno neće biti tako. Recept za uspeh je prvo poluvreme iz prošlog meča kad smo bili domaćini - rekao je Radonjić na konferenciji za medije u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu.

On je još jednom ponovio da se nada kako će sudije manje grešiti na štetu Crvene zvezde.

- To sam rekao i uoči trećeg meča, kažem i sad. Jasno je i nije potrebna velika filozofija da se izvuče zaključak - naveo je Radonjić.

Prema njegovim rečima, atmosfera koja prati finale između Partizana i Zvezde samo ga dodatno motiviše.

- Jedva čekam da sutra izađemo na parket. Nadam se da će ishod biti pozitivan i da ćemo izboriti majstoricu. Partizan je i dalje favorit, jer pehar koji će biti u dvorani oni mogu da uzmu, a mi tek treba da se izborimo za priliku - zaključio je Radonjić.

Četvrti meč finalne serije plej-ofa između Crvene zvezde i Partizana igra se sutra od 21 sat u dvorani "Pionir".

"Crno-beli" vode sa 2:1, a titulu će osvojiti ekipa koja prva stigne do tri pobede.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA