Mesina Krstića menja Hrvatom, Teo i Erceg već "bivši"

Centar srpske košarkaške reprezentacije nije siguran u ostanak u Moskvi, a trener "armejaca" želi Antu Tomića, košarkaša Barselone, koga je doveo u Real 2010. godine

  • 3

Prema informacijama koje stižu iz Španije, ali i Rusije, uprava CSKA je spremna da iz korena promeni sastav ekipe u cilju konačnog osvajanja Evrolige. Prvi na listi za "odstrel" su Srbi. Plejmejker naše reprezentacije Miloš Teodosić i krilo Zoran Erceg su već bivši, dok bi Moskvu mogao da napusi i kapiten "orlova" Nenad Krstić.

Dok za prvu dvojicu nema dileme da će igrati u nekom drugom klubu za Krstića se i dalje spekuliše. Spekuliše na osnovu jedne skore izjave trenera Etorea Mesine. Naime, on je spreman da dovede hrvatskog internacionalca Antu Tomića. Italijan ga je prvi "povukao" iz Zagreba, pre tri i po godine kada ga je doveo u Madrid, u Real. Istorija se izgleda ponavlja...

- Tomić je igrač koji mi se mnogo sviđa. I prošle godine sam hteo, kada nisam znao da li će ostati Nenad (Krstić) - rekao je Mesina i kratko dodao:

- Krstić i sada ima opciju da ode, a moja prva opcije je ponovo Ante Tomić.

Od kvarteta Srba dres "armejaca" će u sledećoj sezoni nositi samo Vladimir Micov, pošto je uprava CSKA iskoristila opciju u njegovom ugovoru i odlučila da ga zadrži. Na izlaznim vratima više nema nosilaca, a jezgru koje čine Vims, Kaun, Hrjapa i Voroncevič trebalo bi dodati, u šta ne sumnjamo, još nekoliko vrsnih košarkaša.

Prvi je stigao. To je nekadašnji NBA igrač Džeremi Pargo, dok pojedini portali u prvi plan, osim Tomića, izbacuju i Pola Dejvisa, belog centra, a za tim iz prestonice Rusije činjenica da imaju ugovore sa sadašnjim timovima ne znači ništa pošto će imatu čak 45 miliona evra na raspolaganju za sledeću sezonu!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Profesor

    11. jun 2013 | 18:08

    Krle dolazi kod profesora Duleta da osvoji evro titulu

  • daca

    11. jun 2013 | 21:20

    Krle dodji ti nama lepo u partizan pa da ti grobari podignu kvalitet u svim segmentima pa cak ces se osecati kao 18-ogodisnjak

  • G-Man

    11. jun 2013 | 23:41

    45 Milki za sezonu..... Kad bi Partizan imao bar pola od njihovog budzeta ja bi stavio kucu da ce da osvoji evropu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA