Maskerano isključen zbog šutiranja vozača dok je bio na nosilima! (VIDEO)

Skandalozan postupak reprezentativca "gaučosa" četiri minuta pre kraja utakmice kvalifikacija za SP između Ekvadora i Argentine, koja je završena sa 1:1 * Pobede Kolumbije, Čilea i Urugvaja

  • 2

Meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. između Ekvadora i Argentine više od rezultata (1:1) biće upamćen po skandalu koji je izazvao Havijer Maskerano, reprezentativac "gaučosa".

Četiri minuta pre kraja susreta, Maskerano je, dok su ga iznosili na nosilima, šutnuo čoveka koji ga je vozio, zbog čega je dobio direktan crveni karton. Argentinac je potom pokušao da se obračuna sa svima koji su mu bili u blizini, pa je uz jako obezbeđenje ispraćen do svlačionice.

"Gaučosi" su počeli bez najboljeg igrača Lionela Mesija, a to ih nije sprečilo da odlično krenu, u 4. minutu Havijer Aguero je iz jednaesterca doveo Argentinu u vođstvo, da bi 13 minuta kasnije izjednačio bivši prvotimac Crvene zvezde Segundo Kastiljo.

Mesi je ušao u 60. minutu umesto Aguera, ali nije napravio ništa značajno.

Remi je bio dovoljan bivšim šampionima sveta da ostanu na prvom mestu, mada im je Kolumbija sa utakmicom manje prišla na tri boda. Kolubija je savladala Peru sa 2:0, dok je Čile bio bolji od Bolivije (3:1), a Urugvaj je kao gost slavio u Venecueli sa 1:0.

Urugvaj je pobedom prestigao Venecuelu, sa kojom se izjednačio po bodovima i trenutno je na petom mestu koje vodi u baraž.

REZULTATI

Venecuela - Urugvaj 0:1

(Kavani  28)

Čile - Bolivija 3:1

(Vargas 16, Sančez 18, Vidal 90 - Martins 32)

Ekvador - Argentina 1:1

(Kastiljo 17- Aguero  4 p)

Kolumbija - Peru 2:0

(Falkao 12 p, Gutijeres 45)

Paragvaj je u ovom kolu bio slobodan.

TABELA: Argentina 26, Kolumbija 23 (-1), Ekvador 21 (-1), Čile 21, Urugvaj 16 (-1), Venecuela 16, Peru 14 (-1), Bolivija 10, Paragvaj 8 (-1)

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA