ĐURIĆ PROGOVORIO: Partizanu 20 odsto od sledećeg transfera Markovića!

Predsednik Partizana otkrio da je Lazar Marković zaista prodat fondu Pinija Zahavija za koji tvrdi da je agencija Čelsija i očekuje značajan udeo kad Lazar ponovo promeni klub

  • 3

Predsednik Partizana Dragan Đurić delimično je obelodanio pozadinu poslovnog odnosa sa donedavnom uzdanicom Lazarom Markovićem, o čemu su mediji spekulisali mesecima unazad. Marković je potpisao za Benfiku pojačavši srpsku koloniju u trofejnom portugalskom klubu.

- Interesuje nas sledeći transfer Markovića jer od njega imamo 20 odsto -  izjavio je Đurić za Sportski žurnal.

Predsednik kluba iz Humske tvrdi da je sve oko procanata dogovoreno sa Čelsijem, a pojasnio je i ulogu Pinija Zahavija , poznatog menadžera, kojem je Marković prodat, iako su se u Partizanu pravili da su neupućeni.

- Investicioni fond je Čelsijeva agencija, čiji je direktor Pini Zahavi. Kad Markovića budu prodavali Partizanov deo je 20 odsto. Zato mogu dakažem da je Partizan odlično prošao, odnosno nda je napravio fantastičan posao prodajom Lazara Markovića - zaključio je Đurić.

Stvari su međutim i dalje nejasne jer Benfika ni na koji način nije nagovestila da je Marković bilo čiji igrač osim njihov i nije pomenuta nikakva pozajmica.

FILIP NIJE DOBIO ISPISNICU

Predsednik Partizana bio je međutim iznenađen saznanjem da je i Lazarov stariji brat, Filip Marković potpisao za lisabonske "orlove".

- To nije moguće! Kome je to izjavio? Kako je mogao da potpiše kadnema ničiju dozvolu da to uradi? Niko Filipu nije izdao ispisnicu, ne može da potpiše bez ispisnice - rekao je Đurić, a na opasku da se Filip već slikao u dresu Benfike, odgovorio je:

- Svako može da se slika u bilo čijem dresu, ali Filip je Partizanov igrač i ako neko hoće da ga kupi moraće i da plati.

(Telegraf.rs/Izvor: Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA