Partizan krenuo u novu sezonu! Rašović želi šest pojačanja!

Trener Partizana jasan po pitanju želja, smatra da će mlada ekipa biti spremna za iskorak u Evropi, bez Lazevskog i Miljkovića

  • 2

Fudbaleri Partizana posle manje od mesec dana od proslave šeste uzastopne titule započeli su novu sezonu. Na prozivci u Sportskom centru "Teleoptik" pojavilo se 18 fudbalera, dok se još osam reprezentativaca priključuje na Zlatiboru 18. juna.

U popularnom Zemunelu trenirali su: Živko Živković, Nikola Petrović, Vojin Stanković, Predrag Luka, Nikola Ninković, Eliomar Silva, Andrija Živković, Branko Pauljević, Saša Marković, Dejan Babić, Saša Ilić, Marko Živković, Miloš Ostojić, Filip Knežević, Danilo Pantić, Stefan Šćepović i Milan Jokić.

Marko Šćepović se pojavio u Zemunu, ali nije trenirao, s obzirom na to da se svakog dana očekuje njegov odlazak iz kluba.

Nije bilo bekova Aleksandra Lazevskog i Aleksandra Miljkovića, a Vuk Rašović je otvoreno govorio o željama pred narednu sezonu. Što se tiče pojačanja, mladi stručnjak ima ambicije da u novoj sezoni ima 4-6 novih igrača.

- Potrebna su nam pojačanja na bekovskim pozicijama, centralni defanzivac, zadnji vezni, dobar bočni igrač, možda i dva - rekao je Vuk Rašović.

Pred narednu sezonu, u kojoj će Partizan ponovo probati da se treći put nađe u Ligi šampiona, predsednik Dragan Đurić, koji je prisustvovao prozivci, ima jasan stav.

- Sad bi trebalo malo više da razmišljamo o evropskim takmičenjima!

- Napravićemo korektan, mlad tim spreman za iskorak u Evropi - istakao je prvi čovek "crno-belih".

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • deki smederevo

    12. jun 2013 | 17:33

    zuzo..nema s pojma Pfc uvek prvi krece jer prvi igra u LS .A zato i x7 je bliza.

  • Zuzo

    12. jun 2013 | 14:36

    Samo polako momci,tako je i Zvezda godinama trcala pred rudu sa pripremama pa su uvek prdnuli u cabar.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA