Šćepović bi u Fiorentinu, da zameni Jovetića! "Sigurno neću u Olimpijakos!"

Napadač Partizana najavio odlazak iz Humske u naredne dve nedelje. "Tri-četiri kluba su zainteresovana za mene"

  • 3

Odlazeći fudbaler Partizana Marko Šćepović u narednih desetak dana trebalo bi da promeni sredinu i Humsku zameni nekom drugom adresom.

U poslednje vreme je najaktuelnija priča o atinskom Olimpijakosu, ali Marko ipak ima svoj glavni pik - Fiorentinu, u kojoj bi rado zamenio Stevana Jovetića, nekadašnjeg Partizanovog igrača i kapitena.

- Za sada ima tri-četiri zainteresovana kluba i oni bi trebalo da pošalju ponude. Koliko sam obavešten i koliko sam pričao s menadžerom, za 10 do 15 dana će se sve rešiti - rekao je Šćepović novinarima u SC "Teleoptik", gde su se igrači Partizana okupili povodom priprema za predstojeću sezonu.

Upitan da li je grčki Olimpijakos jedan od zainteresovanih klubova, Šćepović je rekao da ne zna, ali da sigurno ne bi otišao u taj klub.

- Nisam pričao na tu temu s menadžerom, ali reklo bi se da jeste, pošto me grčki novinari zovu svaki dan. Rekao sam im da ću videti, ali ja sigurno neću ići tamo, to nije ni poslednja opcija - rekao je napadač Partizana.

(Beta/Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bata

    12. jun 2013 | 13:19

    Koga moze da zameni taj Scepovic, pa decko je zaboravio kada je zadnji put zatresao rezu.

  • Eci

    12. jun 2013 | 15:00

    Ko bre vise gura ovog Scepovica.Da se ne lazemo decko je jedno najobicnije drvo.Tehnika mu je NULA.Samo da mi je znati zaasto li ga drze

  • Thrylos

    12. jun 2013 | 13:41

    Scepakadabra brate završićeš ti u seriji b na kraju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA