Mesijev dres za koji su se otimali igrači Leverkuzena ide na aukciju

Igrači Bajera Leverkuzena Kadlec i Fridrih ganjali su Barsinog igrača posle utakmice LŠ za dres, ali je sportski direktor najavio aukciju na kojoj će "desetka "biti prodata.

  • 0

Sportski direktor Bajera iz Leverkuzena Rudi Feler izjavio je da je veoma ljut na dvojicu prvotimaca, Mihaela Kadleca i Manuela Fridriha, zbog načina na koji su dobili dres Lionela Mesija tokom meča sa Barselonom i najavio da će tražiti aukciju u humanitarne svrhe.

Mesi, koji je već navikao da ga protivnički saigrači "jure" za razmenu, na poluvremenu je obećao Kadlecu da će njemu pokloniti dres, međutim, Fridrih je na putu do svlačionice bio toliko uporan da najbolji fudbaler sveta nije imao kud, pa je prvo njemu dao svoju "desetku", a zatim je na kraju utakmice ispunio obećanje dato češkom igraču.

- To što su Kadlec i Fridrih uradili je stvarno previše. Nisam razgovarao sa njima, ali obećavam da ću to uraditi. Garantujem da će biti aukcije i da dresovi neće ostati kod njih - izjavio je Feler za "Bild".

Barselona je u prvom meču osmine finala Lige šampiona pobedila u Leverkuzenu 3:1 i stekla veliku prednost uoči revanša 7. marta na Kamp nou.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA