Zvezdu u Kosovskoj Mitrovici dočekalo 3.000 ljudi (FOTO) (VIDEO)

Fenomenalna atmosfera u gradu na Ibru dočekala šampione Evrope

  • 1

Vaterpoliste Crvene zvezde, prvake Evrope, na Trgu Šumadija u severnoj Kosovsoj Mitrovici dočekalo je 3.000 ljudi.

"Crveno-beli" su došli u podeljeni grad na Ibru, da podele radost i osvajanja evropske titule sa Srbima iz pokrajine i uzvrate podršku koju su im nesebično pružali tokom finalnog nadmetanja u osvajanju vrha Evrope.

Šampioni su dočekani pesmom, bakljama i vatrometom. Vaterpolisti su jedan za drugim pristizali na binu, dok ih je publika pozdravljala aplauzima i skandiranjem uz pesmu "Zvezda je ime šampiona".

Vaterpolisti su sa sobom doneli sva tri pehara koji su im ovenčali duplu krunu u šampionatu Srbije i evropsku titulu. U obostranom zanosu, vaterpolisti su sa bine spustili pehare okupljenim navijačima, koji su ih pronosili iz ruke u ruku.

Najviše ovacija i oduševljenja izazvao je kapiten novih evropskih šampiona Andrija Prlainović.

- Veliko nam je zadovoljstvo što smo večeras sa vama ovde, da zajedno proslavimo titulu evropskih šampiona, nadam se da smo vas našom igrom i rezultatima ove sezone obradovali, puno mi je srce ako je tako, trudićemo se i u budućnosti da vas obradujemo - rekao je Prlainović.

Sa ništa manje oduševljenja pozdravljena je i vaterpolo legenda Viktor Jelenić, predsednik Vaterpolo kluba Crvena zvezda.

- Zvezda više od dve decenije čeka na ovaj pehar Lige šampiona, srećan sam što ovaj uspeh delimo sa vama  - rekao je Jelenić.

Posle protokolarnog dela vaterpolisti Crvene zvezde su strpljivo davali autograme i slikali se okupljenim gradjanima, koji su im priredili vatromet.

(Telegraf.rs / Video: Veljko Đurić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • slave

    13. jun 2013 | 10:27

    Svaka svaka čast.. Ja sam čistokrvni partizanovac ali ovo vredi. Ovo treba da radi i moj partizan i reprezentacija...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA