ŠAMPIONI SRBIJE: Za ovo se trenira cele godine! (VIDEO)

Košarkaši Partizana posle osvojene titule prvaka Srbije poručili da se naporan rad tokom sezone isplatio višestruko

  • 1

Košarkaši Partizana odbranili su titulu šampiona Srbije, a zatim proslavili u svlačionici kako dolikuje kad se osvoji pehar. Dok su slavili, svi uglas su poručili da im je ovaj trofej nagrada za naporan rad tokom sezone u kojoj je bilo dosta uspona i padova.

Centar Đorđe Gagić nije mogao da sakrije euforiju zbog osvajanja svoje prve titule prvaka Srbije.

- Za ovo smo radili cele sezone, ostvarili smo cilj. Iako smo mladi, mislim da smo igrali sve bolje kako je vreme odmicalo i na kraju došli do trofeja. Predivan je osećaj, zahvalio bih publici na podršci - rekao je Gagić.

STASAVALI SMO KAO TIM

Jedan od najiskusnijih igrača Partizana Dragan Milosavljević istakao je koliko je teško bilo doći do uspeha protiv Crvene zvezde.

- Utakmica je bila jako teška, odigrali smo odlično, pre svega u timskoj odbrani. Takođe, napad je bio veoma dobar, pogađali smo neke teške šuteve. Sezona je bila sa dosta osicilacija, ali smo rasli kao tim, i pokazali da smo najbolji - rekao je Milosavljević.

VESTERMAN: UZIMAM PROFESORA ZA SRPSKI JEZIK

Plejmejker Leo Vesterman ističe da je znao da nije napravio pogrešan izbor dolaskom u Partizan, jer se sve isplatilo na kraju sezone.

- Bila je teška finalna serija, imali smo meč-loptu pred našim navijačima, ali nismo uspeli da pobedimo. Znali smo da moramo da budemo još bolji na četvrtom meču.

- Srećan sam što smo osvojili titulu, radili smo naporno, atmosfera u timu je bila odlična, mladi smo, družimo se i ovo je plod našeg timskog rada. Srećan sam što sam došao u Partizan - rekao je Vesterman, i dodao da želi da nauči srpski jezik poput Bertansa.

- Naučio sam dosta o kulturi Srbije i Beograda, naučio sam da kažem neke osnovne stvari na srpskom, ali sledeće godine uzimam profesora za srpski jezik da ga naučim još bolje - poručio je Vesterman.

P. Milinković/D. Stojmenović

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Бојке Кум

    13. jun 2013 | 18:08

    "Иста прича, исти сан, сваку ноћ и сваки дан, никада на колена, идеја и водиља, ако мислиш да си сам, не плаши се, добро знај да нас има гомила, гомила несаломива!"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA