Zidar dao 16 golova na jednom meču i sada traži pare

- Skoro sam se oženio devojkom iz snova i bilo bi odlično kada bih mogao da zaradim malo novca igrajući fudbal. Sa BSV Hurturkelom sam igrao samo regionalnu ligu i tu nema novca

  • 2

Jedan zaljubljenik u fudbal, 22-godišnji Safa Senturk, radnim danima radi na građevini, a preko vikenda pika loptu u Ligi Berlina (šesti rang takmičenja u Nemačkoj). Ništa neobično, ali ovaj momak sa turskim korenima dobija nekoliko redova u medijima zbog činjenice da je na jednoj utakmici šampionata dao 16 golova!

Senturk igra za BSV Hurturkel i u poslednjoj utakmici igranoj prošle nedelje on je protiv kluba Italija dao svih 16 golova i sada traži da se iz amaterskih voda, zbog nedavne svadbe, prebaci u profi i zaradi neki cent.

- Skoro sam se oženio devojkom iz snova i bilo bi odlično kada bih mogao da zaradim malo novca igrajući fudbal. Sa BSV Hurturkelom sam igrao samo regionalnu ligu i tu nema novca. Moj menadžer je u kontaktu sa nekoliko klubova iz Turske, možda tu bude nečega - rekao je ovaj ambiciozni mladić.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA