Spektakularan doček bivših partizanovaca u Atini (VIDEO)

Veliku pobedu Panatinaikosa u Pireju i osvajanje šampionske titule navijači ''zelenih'' su i te kako znali da proslave. Velikim ovacijama počašćen je Džejms Gist, kao i Stefon Lazme

  • 0

Atina je u zelenom − Panatinaikos je šampion! Ubedljivom pobedom od 3:0 u finalnoj seriji grčkog prvenstva protiv Olimpijakosa, košarkaši PAO -a su na više nego impresivan način osvojili šampionsku krunu.

Imajući u vidu da je aktuelni šampion Evrope imao prednost domaćeg terena, ova titula ''zelenih'' još više dobija na tribini. Vrela atmosfera navijača PAO-a prenela se sa tribina i na ulice Atine, gde su navijači novog prvaka Grčke napravili paklenu atmosferu prilikom dočeka svojih miljenika.

Vatreni doček pristalica PAO-a i te kako je obradovao košarkaše, među kojima su i nekadašnji puleni Partizana Džejms Gist i Stefon Lazme, koji su se, za razliku od trećeg meča kada su spasavali živu glavu od pristalica Olimpijakosa, veoma obradovali dočeku.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA