STANKOVIĆ: Karijeru završavam u Zvezdi!

Nekadašnji fudbaler kluba sa ''Marakane'' istakao da je još godinu dana vezan za Inter, ali da bi oproštajni meč voleo da odigra u crveno-belom dresu

  • 3

Vest da je Dejan Stanković raskinuo ugovor sa Interom i da je slobodan igrač probudila je želje navijača Crvene zvezde da bi nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije ponovo mogao da obuče crveno-beli dres.

Međutim, u razgovoru za "Naše novine", Stanković je istakao da je i dalje član Intera u kojem će odraditi još godinu ugovora kao i to da će karijeru svakako završiti u oproštajnom meču u dresu Zvezde.

- Sada sam na odmoru i za dve nedelje počinjem sa treninzima. O tome da idem u Kinu, Ameriku ili Lacio saznao sam iz novina u Srbiji. Imam ugovor sa Interom do kraja 2014. godine i planiram da ga odradim, a želja mi je da karijeru završim na oproštajnom meču u dresu Zvezde - rekao je Stanković, i dodao:

- Ukoliko Macari odluči da odem iz kluba sigurno se neću seliti daleko. To će ponovo biti Italija ili neki klub u Evropi.

Ipak, Stanković je na pitanje da li postoji mogućnost da bar polusezonu odigra na ''Marakani'', donekle dao mig upravi Zvezde.

- Potrebno je mnogo kockica da se poklopi. Hajde da sačekamo da odradim ovaj ugovor do kraja, pa ćemo o tome razgovarati - istakao je iskusni vezista za "Naše novine".

(Telegraf.rs / Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dex

    14. jun 2013 | 08:06

    Pa on ce i sa 60 godina da bude bolji od celog tima.

  • MikiGrobar

    14. jun 2013 | 05:12

    Doci ces sa 60 godina da uzmes mesto nekom klincu I da im uzmes I zadnji cent, ako I to imaju......

  • kide

    14. jun 2013 | 16:03

    Ja ga ne bi pustio da odigra oprostajni mec na marakani,ako ne odigra makar jednu sezonu za nas.neka taj mjegov mec igra na san siru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA