Partizan dovodi vezistu iz Gane, blizu Humske i golman Lukač?

Predsednik crno - belih istakao da su pregovori u toku, ali nije obelodanio ime fudbalera koji bi trebalo da popuni prazninu nastalu osle odlaska Smiljanića u Tursku

  • 3

Izgleda da se potraga Partizana za kvalitetnim defanzivnim veznim igračem polako privodi kraju.

Pozicija koja je posle odlaska Milana Smiljanića postala prioritet prelaznog roka crno - belih mogla bi u narednim danima da bude popunjena fudbalerom iz Gane.

Iako se ne zna o kom igraču je reč predsednik Partizana Dragan Đurić je, u razgovoru za Sportski žurnal, istakao da je reč o reprezentativcu.

- Jeste reprezentativac, ali se ne sećam prezimena kao i gde igra - istakao je Đurić-

Predsednik crno - belih je naveo i to da će Partizan u slučaju odlaska Vladimira Stojkovića dovesti još jednog čuvara mreže, iako će imati dvojicu. Kao Stojkovićeva zamena pominje se doskorašnji golman OFK Beograda Milan Lukač kojem je ugovor sa ''romantičarima'' istekao što je svakako velika prednost.

- Ne znam ništa konkretno na tu temu, jer Partizan me još nije kontaktirao. Samo sam čuo da postoje priče. Jedno vreme je Vojvodina delovala kao realna opcija, ali je to posle smrti Ratka Butorovića definitivno otpalo - rekao je Lukač u razgovoru za Novosti i dodao:

- Nemam šta da krijem, voleo bih da stanem na gol Partizana, ipak, trebalo bi da sačekamo i vidimo šta će se sve dešavati narednih dana.

(Telegraf.rs/ Žurnal/Novosti)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA