Jelena stala u polufinalu Nirnberga!

Odličnu igru tokom turnira srpska teniserka nije uspela da kruniše ulaskom u finale pošto je izgubila od domaće igračice Andree Petković sa 2:0 u setovima

  • 0

Srpska teniserka Jelena Janković nije uspela da se plasira u finale WTA turnira u Nirnbergu pošto je izgubila u polufinalu od Nemice Andree Petković sa 6:4, 6:3.

Srpkinja nije pokazala nivo igre koji je krasio u poslednjih mesec dana jer je napravila veliki broj grešaka, što je praktično i donelo pobedu njenoj protivnici.

Jelena je u prvom setu dozvolila Petkovićevoj da prva napravi brejk u osmom gemu za vođstvo od 5:3, potom došla do ribrejka za 5:4, ali je u 10. gemu ponovo popustila na svoj servis i izgubila prvi set.

U nastavku meča - ista priča. Janković je prva došla do brejka u trećem gemu (2:1), ali se "brejk klackalica" nastavila - usledio je ribrejk Petkovićeve (2:2), pa još jedan brejk za 4:2.

Jankovićeva je pokušala još jednom da napravi preokret, pošto je oduzela servis protivnici (4:3) , ali je to bilo sve što je učinila u meču.

Petković će se boriti za titulu sa boljom iz drugog polufinala u kojem se sastaju Rumunka Simona Halep u Čehinja Lusi Safarova.

Turnir u Nirnbergu igra se za nagradni fond od 235.000 dolara.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA