Milivojević u Anderlehtu, Zvezdi 1,8 miliona evra?

Vezista "crveno-belih" saglasan sa prelaskom u Belgiju, ali još treba da dogovori detalje, Zvezda ga neće pustiti za manje od tri miliona evra, od čega 40 odsto pripada Radu

  • 1

Luka Milivojević, vezista Crvene zvezde, na pragu je prelaska u Anderleht. Finansijska situacija u klubu tera čelnike "crveno-belih" na ovakav potez od kojeg bi na Marakanu trebalo da dospe oko 1,8 miliona evra.

Belgijanci su ozbiljno zainteresovani za Milivojevića i, po trenutnim signalima, samo je pitanje dana kada će transfer biti ozvaničen. Zvezda neće pustiti reprezentativca Srbije za manje od tri miliona evra, pa kad se odbije 40 odsto koji pripadaju Radu, klubu iz kojeg je Milivojević došao na Marakanu, posrnulom gigantu trebalo bi da ostane 1,8 miliona.

Milivojević se saglasio sa prelaskom u renomirani klub, mada još nije dogovorio uslove sa svoje strane. Prelazak u Anderleht prilika je za nastup u Ligi šampiona, prvak Belgije obezbedio je učešće u grupnoj fazi. Za Anderleht nastupa i nekadašnji reprezentativac Milan Jovanović, ali za njega nije izvesno da će ostati u klubu.

Kapiten Nenad Milijaš odbio je kineski Hanžu Grintaun, koji ga je tražio i zimus, jer ne želi da igra u Aziji. Milijaš tek treba da razgovara sa rukovodstvom Zvezde, a verovatan je odlazak u inostranstvo, turski klub Kasimpaša pokazao je interesovanje za srpskog vezistu.

Ognjen Mudrinski nije u planovima trenera Rikarda Sa Pintua za narednu sezonu, ali ići će na pripreme sa ekipom, ako u međuvremenu ne nađe angažman. Ako se i desi da zapostavljeni napadač pronađe sredinu za sebe, teško da će "crveno-beli" mnogo da se ovajde, jer očito nemaju strpljenja da sačekaju da razvije potencijal digne cenu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA