RAT VUKOIČIĆA I JOVANOVIĆA: Jedan Vlada sigurno preuzima MZT!

Doskorašnji trener Crvene zvezde glavni kandidat da preuzme skopski klub koji je pre samo nekoliko dana želeo da u svoje redove dovede nekadašnjeg trenera Partizana

  • 1

Izgleda da je Makedonija ''obećana zemlja'' za košarkaške trenere iz Srbije! Doskorašnji strateg Crvene zvezde Vlada Vukoičić nalazi se blizu potpisivanja ugovora sa MZT-om iz Skoplja.

Iako je pre samo nekoliko dana glavni favorit za klupu MZT-a, posle odlaska Aleša Pipana, bio nekadašnje trener Partizana Vlade Jovanović, izgleda da se abaligaš iz Skoplja, ipak, odlučio za Vukoičića.

Kako prenose mediji u Makedoniji pregovori između MZT-a i jednog od najtalentovanijih srpskih trenera su ušli u završnu fazu i uskoro bi trebalo očekivati potpis ugovora.

Vukoičić je karijeru kao trener započeo u FMP-u sa kojim je osvojio Jadransku ligu. trenirao je još i Hemofarm, Bosnu, Ostende, Mega Vizuru da bi na početku ove sezone preuzeo Crvenu zvezdu sa kojom je osvojio Kup Radivoja Koraća. Posle serije loših rezultata tim sa Malog Kalemegdana i mladi stručnjak su u aprili okončali saradnju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dule

    15. jun 2013 | 17:19

    Odlican trener! Steta za zvezdu sto vise ne racuna na njega..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA