Nole slavio pobedu sa Ibrahimovićem i Inzagijem

Posle trijumfa nad Arsenalom, Đoković uživao u restoranu, u društvu dvojice napadača "rosonera"

  • 0

Novak Đoković se pokazao kao talija za Milan. "Rosoneri" su naneli Arsenalu najteži poraz u istoriji, a Nole je uživo posmatrao veliki trijumf svog omiljenog kluba. Kolika je Đoković zvezda govori i činjenica da su svi italijanski mediji posvetili maksimalnu pažnju njegovom gostovanju na San Siru.

Nole je na utakmicu došao u dresu Milana, a posle meča se spustio u svlačionicu gde je razgovarao sa prvotimcima "rosonera". Alberto Akvilani je iskoristio priliku i da se fotografiše sa najboljim teniserom sveta. Novak je na poklon dobio i dva dresa. Jedan od Kevina Prinsa Boatenga koji je postigao spektakularan gol, a drugi od svog omiljenog igrača Zlatana Ibrahimovića, koji mu je napisao i posvetu "Za svetskog broja 1".

- Zaista sam uživao večeras. Pogotovo što nemam često priliku da gledam svoj omiljeni klub. Prošle godine smo se u Dubaiju dogovorili da ćemo osvojiti titule i nadam se da ćemo i ove godine ponoviti isto. Ibrin penal? Znao sam da će pogoditi. Nisam imao ni najmanju dilemu. Predosećam da ćemo opet imati sjajne sezone - rekao je Nole posle meča.

Posle meča Novak i Zlatan su zajedno otišli u provod u Milanu, a pobedu nad Arsenalom su proslavili u jednom restoranu gde im se pirključio još jedan napadač "rosonera" Filipo "Pipo" Inzagi.

Zanimljivo je da italijanska "Gazeta delo sport" piše da je Ibrahimović posvetio gol upravo Đokoviću, jer ga je proslavio pobedničkim urlikom kao Novak svoj trijumf nad Nadalom u finalu Australijan Openu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA