PROSINEČKI: Srbija je u banani, ali biće vrlo opasna za Hrvatsku!

Bivši trener Crvene zvezde ocenio da su "orlovi" suočeni sa mnoštvom problema i da im je pobeda nad Hrvatima jedina šansa da se iskupe za loše rezultate u kvalifikacijama za SP

  • 3

Bivši trener Crvene zvezde Robert Prosinečki u razgovoru za "Sportske novosti" dotakao se aktuelnih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo i reprezentacije Srbije. Ocene, nekada odličnog fudbalera, a sada trenera u usponu, nisu baš pohvalne, ali nismo to ni očekivali, mada Prosinečki priznaje da bi za Hrvatsku meč protiv "orlova" mogao da bude vrlo neugodan.

- Mislim da će potiv Srbije biti izvanredno. Realno, Srbija je u banani! Nemojmo da se lažemo. Ima hiljadu i po problema, sto puta joj je gore nego nama. Stvara novu reprezentaciju. Nije lako, nema rezultat. U Zagrebu smo izgledali bolje, ali nismo razbili Srbiju. Njoj je pobeda nad Hrvatskom jedina šansa da opravda porazne rezultate u kvalifikacijama. Zato će biti izuzetno teško. Znam taj mentalitet, daće sve od sebe da nas pobede - izjavio je Prosinečki.

Hrvatski stručnjak istakao je da nije razmišljao o preuzimanju hrvatske reprezentacije, ali ima izvesnih primdbi na sadašnje stanje.

- Ni u jednom trenutku nisam razmišljao o tome. Nisam razmišljao ni o Kajzeriju, pa su došli ljudi da me pitaju. Nisam razmišljao ni o Bešiktašu pa me sada želi - otkrio je Prosinečki, a onda se "obrušio" na Brazilca Samira, što bi moglo da se shvati i kao kritika selektora Igora Štimca..

- To nije normalno. Čovek nas četiri godine zajebava, a ti ga pozoveš u reprezentaciju i onda bi još trebalo da ti bude glavni igrač. Pa što onda nije rešio utakmicu protiv Škotske? - zapitao se Prosinečki.

(Telegraf.rs / Izvor: "Sportske novosti")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja-pfc

    16. jun 2013 | 10:28

    Ti si zvezdin cetnik roberte!

  • Pedja357

    16. jun 2013 | 11:34

    E, moj Robi... Srbija ce povuci Hrvate u ambis i u septembru odigrati najbolju utakmicu pod Mihom i to samo zato sto nam 3 boda nista ne znace. Kockasti ce uzeti 1 bod do kraja, Makedonci ce ostati poslednji u grupi i tako ce Hrvatska biti najgora drugoplasirana ekipa i nece videti baraz. Provereno! Tako je to u ex SFRJ!

  • xy

    16. jun 2013 | 11:37

    Posaljem ti ja bananu onoj sto je iz Cacka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA