KRSTAJIĆ O MITROVIĆU: Momak je bezobrazan i nema veze s mozgom!

Na izjavu fudbalera Benfike da je tražio procenat od njegovog eventualnog transfera u Partizan, bivši sportski direktor "crno-belih" uzvraća

  • 3

Malo posle optužbi fudbalera Benfike, Stefana Mitrovića da je bivši direktor Partizana, Mladen Krstajić, hteo da mu uzme procenat od ugovora, nekadašnji čelnik kluba odgovara.

- Momku želim svu sreću u Benfiki i veliku karijeru, ali neka je ne pravi preko mojih leđa. Njegova priča o procentima od transfera koje sam mu navodno tražio vrlo je smela i bezobrazna i nema veze s mozgom. Zar sam zaradio malo para igrajući fudbal da bih se bogatio na prodaji igrača - rekao je Krstajić za Mozzartsport i zapretio:

- Teško i dugo sam gradio fudbalsko ime u Evropi i svetu da bih dozvolio jednom klincu i anonimusu da ga tako lako omalovažava i ruši. Ne dam na svoje poštenje, čast i znoj. Ako ne povuče svoju reč, spreman sam da pravnim putem oborim ove neistine.

Krstajić je dodao svoje viđenje priče oko dovođenje Mitrovića:

- Istina je samo da je momak došao na probu pre dva leta, nedugo pošto sam postavljen za sportskog direktora. Stigao je, međutim, potpuno nespreman, a kako su nama u tom trenutku bili potrebni igrači u dobroj formi, sposobni da odmah uskoče u takmičarsku ekipu, tadašnji trener Aleksandar Stanojević i ja smo uz konsultacije sa ostalim članovima stručnog štaba odlučili da mu se zahvalimo posle par treninga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa savic

    16. jun 2013 | 19:57

    pa ste ti i stanojevic doveli spremnog i zdravog andersona iz 2. brazilske lige... nije cudo sto vam se dogodio samrok

  • atza87

    16. jun 2013 | 22:21

    Svaka cast Krstajicu, ali ja mu bas i ne verujem ovaj put. Svi mi znamo kako se radi u Srbiji i na koji nacin pojedini igraci igraju. A to sto je on napravio opasnu karijeru, pa i nije bas, ova Benfika danas i ne zaostaje mnogo za ekipama u kojima je on igrao..

  • Лане

    16. jun 2013 | 21:02

    Треба да тужи тог малог безмозгаша за клевету!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA