Asamoi težak Zvezdin dres

- Nije lako u Crvenoj zvezdi, jer vidim da su očekivanja velika. Sve mi bolje ide sa srpskim jezikom - poručio novajlija iz Gane

  • 0

Napad Crvene zvezde je ove zime prtpeo totalnu rekonstrukciju. Umesto Kaluđerovića i Mezenge su stigli Kasalica i Asamoa. Upravo je napadač iz Gane najveća nepoznanica, jer sva ostala pojačanja koja su stigla su srpski fudbaleri, koji su dugo bilo na oku navijačima Zvezde. Na polovini pripremnog perioda Asamoa kaže da se polako uklapa, ali i da je svestan "težine" Zvezdinog dresa.

- Nije lako u Crvenoj zvezdi. Za mene je sve ovde novo. Počev od saigrača, preko sistema rada i sistema igre do veličine kluba. Vidim da su očekivanja velika i znam da iza kluba stoji armija navijača koja bukvalno svaki dan želi da klub bude na visokom nivou. Lično se osećam odlično. Podnosim pripreme dosta dobro, još samo da naučim jezik i biće mnogo bolje - kaže Natanijel Asamoa.

Po hotelu "Kalista" Asamoa ide sa papirom i olovkom i traži da mu se zapiše svaka reč koju čuje kao novu.

- Znam već nekoliko najosnovnijih pozdrava i nekoliko reči koje su važne za fudbal. Uzeću profesora kad dođem u Beograd, jer mi je jako važno da što više budem deo tima, i da mogu sve da razumem trenera. Za sada je tu nekoliko momaka koji sjajno govore engleski i oni mi mnogo pomažu da sve razumem.

(Telegraf.rs / izvor: zvaničan sajt)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA