CSKA – Šahtjor 2:2, Tošić u rašlje (VIDEO)

Elegantan gol srpskog internacionalca, ukrajinski prvak sutra sa Zvezdom

  • 0

Pobednik ruskog kupa CSKA i ukrajinski prvak Šahtjor igrali su 2:2 u prijateljskoj utakmici na pripremama u Antaliji. Ukrajinski tim je poveo golom Brazilca Tejšeire u 32. minutu. Sedam minuta kasnije izjednačio je srpski internacionalac Zoran Tošić, koji je iz slobodnog udarca s 20 metara udaljenosti "skinuo paučinu" u Šahtjorovoj mreži.

CSKA je došao u vođstvo u 56. minutu pogotkom 19-godišnjeg Nigerijca Ahmeda Muse, koji je stigao nedavno iz holandskog prvoligaša Venla. Konačan rezultat u 69. minutu postavio Dentinjo, još jedan iz kolonije Brazilaca u Šahtjoru.

Igralo se na stadionu "Mardan", na temperaturi od 12 stepeni.

Šahtjor se sutra u kombinovanom sastavu na istom stadionu sastaje s Crvenom zvezdom (16 časova po našem vremenu), a u nedelju s Partizanom. Poslednju kontrolnu utakmicu pred nastavak prvenstva (4. mart) imaće s ruskim Anžijem 21. februara. Istog dana CSKA je domaćin Realu u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

(Telegraf.rs / Foto: shakhtar.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA