Dnevnik košarkašica iz Francuske: Nismo htele da se vratimo kući (FOTO)

Najbolje srpske košarkašice posle pobede nad Letonijom i plasmana u drugi krug nisu krile zadovoljstvo i najavile su mnogo lepšu i lepršaviju igru u nastavku

  • 0

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije pobedom protiv Letonije rezultatom 62:56 obezbedila je plasman u drugi krug Evropskog prvenstva u Francuskoj.

U meču koji je značio ostanak na prvenstvu ili odlazak kući srpske košarkašice uspele su tek u finišu da obezbede zlata vredan trijumf.

- Danas je bilo biti ili ne biti! Zbog velike važnosti utakmice osetila se nervoza u našoj igri, pa i nije možda bilo lepo za gledanje, ali  je naš cilj ostvaren − pobedile smo!

- Napravile smo veliki korak plasmanom u drugi krug i ova pobeda nam mnogo znači u psihološkom smislu. Sigurno da ćemo sada igrati rasterećeniju i lepšu košarku jer to i te kako znamo i želimo da pokažemo.

- Sada je svaka pobeda zlata vredna, a mi i dalje obećavamo veliku borbu. Uz malo sreće imamo šansu za dalji prolaz i verujemo u to. Sada se selimo u drugi grad, Vendespace, i imamo dan odmora koji će nam i te kako značiti.

- Prvi meč igramo protiv Belorusije, koja je bila prva u njihovoj grupi. Srećne smo jer ne bi bilo realno da smo se već danas oprostili od EP. Sve smo zdrave, a to je najvažnije!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA