Jovanović: Samo nastavak za pohvalu

Bili smo pravi tek u drugom poluvremenu. Vukoičić: "Kad je Partizan zaigrao odbranu, izgubili smo..."

  • 0

Trener košarkaša Partizana Vlade Jovanović izjavio je da su njegovi izabranici odigrali protiv Mega Vizure utakmicu sa dva različita poluvremena, ali da je na kraju zadovoljan pobedom i plasmanom u polufinale Kupa Radivoja Koraća.

- Nismo odigrali maksimalno angažovano u prvom delu, tako da je protivnik došao do svoje igre i uspešno parirao. Bila su to dva različita poluvremena, a mi smo bili pravi tek u nastavku meča - izjavio je Jovanović nakon pobede (98:69).

Trener "crno-belih" pohvalio je tim gradskog rivala, koji je, prema njegovim rečima, dosta pokazao uprkos ubedljivom porazu.

- Čestitam Mega Vizuri na sjajnoj igri u prvom poluvremenu. Vidno je da u tom klubu odlično rade sa mladim igračima, iskazali su veliki talenat koji će vremenom prerasti u kvalitet - naveo je Jovanović.

Trener Mega Vizure Vlada Vukjičić istakao je da je njegov tim nastupio nekompletan i da se osetio manjak na bekovskoj liniji.

- Kada je Partizan odlično zaigrao odbranu izgubili smo organizaciju napada, a posledica svega bio je dosta loš šut. To što smo igrali nekompletni nije pravdanje poraza, jer se apsolutni favorit znao i pre meča - izjavio je Vukojičić.

- U drugom poluvremenu nismo kontrolisali skok, promašili smo 10 penala i u poslednjoj četvrtitni moral ekipe je pao - ocenio je trener Mega Vizure.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA