Ovaj lik tvrdi da je Džejmsov floping trener! (VIDEO)

U Americi se povela prava debata da li je izvesni Fren Kalhun ozbiljan u priči da je pomogao NBA zvezdi da unapredi simuliranje faula u napadu

  • 1

Najbolji NBA igrač današnjice Lebron Džejms iz godine u godinu je unapređivao svoju igru. Košarkaš koji ima četiri MVP priznanja otišao je, navodno, toliko daleko da ima trenera za - floping!

Njegovo ime je Frenk Kalhun, i jedan je od najzaslužnijih što mnogo manji igrači mogu da "fauliraju u napadu" stamenog Džejmsa. S obzirom na to da je NBA liga od ove sezone uvela kazne za simuliranje faula od 5.000 dolara, as Majamija je morao da poradi na svom flopingu.

Saradnja je usledila posle serija Majamija sa Čikagom, kad je trener Bulsa Tom Tibodo rekao za Džejmsa da on nema veze sa flopingom.

Kalhun je relativno nepoznat među košarkaškim trenerima koji rade na specifičnim segmentima igre, a pohvalio se da je radio i sa iskusnim Manuom Đinobilijem i Polom Pirsom. Takođe, sebe smatra začetnikom flopinga, jer tokom studentskih dana nije bio baš najbolji košarkaš.

Navodi se po medijima da Kalhun džentlmenski ćuti i čuva Džejmsovu tajnu, kako ne bi ostao bez svog pika, ali je floping-stručnjak ipak ispromovisao sebe na Jutjubu, kao i svoj kamp "Flop Like A Pro".

Na američkim portalima se vodi rasprava da li je cela ova priča na narednom snimku izmišljena. Ni to nije isključeno, a vi procenite sami.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA